Privacy en veiligheid

Privacy en veiligheid op internet is een groeiend probleem voor veel mensen. Wij hebben Anonymizer ontwikkeld om privacy en veiligheid makkelijker te maken voor de dagelijkse internet gebruiker. Iedereen kan Anonymizer gebruiken en alle internet apparaten kunnen ermee samenwerken. Als Anonymizer is aangesloten werkt hij op zichzelf. Er zijn geen instellingen nodig. Anonymizer geeft met een brandend groen LED aan of de versleutelde verbinding is opgezet en een knipperend groen LED als de verbinding gebruikt wordt.

Anonymizer

AnonymizerAnonymizer is een netwerk apparaat waarmee je een veilige VPN verbinding opzet voor je bekabelde en draadloze apparaten. Denk aan laptop, tablet, smartphone, (spel) computer, televisie, mediaspelers. Tevens filtert Anonymizer kwaadaardige advertenties uit websites die je bezoekt. Door Anonymizer kun je veilig en anoniem op internet surfen.

Anonymizer werkt als een router. Je verbind een kabel van je modem naar Anonymizer en al je apparatuur verbind je bekabeld of draadloos aan Anonymizer en de installatie is klaar. Er is geen software nodig.

 

De voordelen

  • Versleuteld internet verkeer
  • Veilig en anoniem op internet
  • Advertentie blokkade
  • Tracker blokkade
  • Malware / Adware / Spyware blokkade
  • Geschikt voor computers en laptops
  • Geschikt voor Smartphone's en Tablets
  • Geschikt voor alle besturingssystemen
  • Geen beveiligde verbinding? Geen internet!
  • Websites laden sneller

VPN? Wat is dat?

Een Virtueel Prive Netwerk (VPN) is een beveiligde verbinding tussen jou apparaat en de Anonymizer server. Deze verbinding versleuteld alle gegevens die je verzend en ontvangt via internet. Niemand kan het inzien, zelfs niet je internet provider. De Anonymizer server staat tussen jou en de buitenwereld in. De Anonymizer server verbergt jou IP-adres en services die je op internet gebruikt. Tevens worden er geen logs bijgehouden van activiteiten.

"Ja, maar ik heb toch niks te verbergen!"

Dat denken de meeste mensen als we het over privacy en veiligheid op internet hebben. Men zit tegenwoordig toch al massaal op Facebook, Twitter en wie weet wat nog allemaal. Alles wordt dan ook gezellig met iedereen gedeeld. Wat zou je je dan zorgen maken om een beetje privacy op het internet....

Via ons contactformulier kun je ons dan ook een berichtje sturen met al je emailadressen met bijbehorende wachtwoorden, zodat wij een goed inzicht krijgen in jou online gedrag. Zo kunnen wij ook even alles lezen wat we willen lezen en delen aan derden wat wij interessant vinden van jou. Je bent immers toch geen slecht persoon, je doet niks verkeerd en hebt toch niks te verbergen.

De werkelijkheid is dat je niet zomaar in de stad aan een wild vreemde al je Whatsapp berichten, emailtjes en wachtwoorden laat lezen. Maar op het internet ben je niet zeker wie wat wanneer van je te weten komt. Voor dit probleem is Anonymizer.

Advertenties en Trackers

Anonymizer blokkeert 99% van alle advertenties en trackers. Hierdoor heb je geen adblocker meer nodig in je internet browser. Ook geven websites die advertenties willen tonen geen melding meer van "adblocker gedetecteerd". Nu kun je echt zonder advertenties van internet gebruik maken. De pagina's laden nu sneller als voorheen.

Ook werkt de advertentie blokkade voor Smartphone app's. Geen last meer van irritante bannertjes precies bij de menu toetsen enz.

 App met ad small App zonder ad small

website met ads small website zonder ads small

Specificaties

Anonymizer wordt geleverd met 1 jaar VPN. Deze dient ieder jaar verlengd te worden.
Power: 12v 2Ah
WiFi: 2,4 en 5GHz
Dekking: +/- 100m2
Bekabeld netwerk: 4x Gigabit aansluiting
Levertijd: +/- 1 week

Kosten

Anonymizer € 147,- incl. 1 jaar VPN
Verlengen VPN: € 50,- per jaar