Sinds 1996 Persoonlijk contact Advies op maat Service aan huis

Browse anoniem met een verborgen ip en schakel wifi-veiligheid in met onze VPN-dienst. Anonieme VPN-tunnels zijn de beste manier om uw privacy te beschermen en Private Internet Access heeft de beste VPN-dienst.

Geniet van onbeperkte toegang tot het Private Internet Access Privileges VPN-netwerk. De veiligste, meest anonieme VPN-tunnel staat nu tot uw beschikking.

Maak direct verbinding met onze privé-VPN-dienst met onze onmiddellijke vpn-configuratie. Dankzij installatieprogramma's met één klik wordt uw VPN-dienst onmiddellijk ingeschakeld.

Activeer direct een VPN-account-account om te beginnen!

 Private Internet Access VPN Account

 

Verdedig uzelf tegen gegevensverzameling en afluisteren

Er bestaan diverse gemakkelijk te gebruiken en direct verkrijgbare softwarepakketten waarmee spammers en criminelen uw gegevens kunnen onderscheppen en elke dag worden dat er meer. Het wordt steeds eenvoudiger om gegevens en informatie uit onveilige verbindingen te kapen en stelen. Als u toegang tot internet hebt via openbare wifi-hotspots, gedeelde internetrouters of zelfs via uw eigen provider, kunnen uw gegevens, bestanden en privacy gevaar lopen. Onze dienst maakt gebruik van een hoogwaardige encryptie, gebaseerd op het cryptografisch beveiligde Blowfish CBC-algoritme. Dit wordt in samenhang met het OpenVPN-protocol gebruikt en kan uw gegevenstransmissies beveiligen. Deze ultramoderne technologieën zijn gebaseerd op geavanceerde cryptografische formules, die worden gebruikt door organisaties die op het hoogste risiconiveau opereren. U kunt erop vertrouwen dat u met Private Internet Access veilig en vertrouwd bent, zelfs op de onveiligste en gevaarlijkste hotspots en netwerken.

Surf anoniem

Als uw identiteit u in gevaar brengt, is anoniem surfen en anoniem berichten plaatsen forums van cruciaal belang. Voorkom dat u in de kijker loopt.
Daarnaast helpt anoniem browsen datamining voorkomen, waardoor uw gegevens en identiteit geheim blijven. Privacy is zeer belangrijk in dit tijdperk waarin websites aan de hand van openbaar beschikbare informatie gemakkelijk in staat zijn om in geuren en kleuren te vertellen wie u bent en te leren welke websites u bezoekt.

Verberg uw IP om ongewenste onthullingen en het uitlekken van gegevens te voorkomen

Het IP-masker verhult uw echte IP-adres met een van de anonieme IP-adressen. Dit voorkomt op doeltreffende wijze dat websites en internetdiensten uw surfgewoontes op internet volgen, bijhouden wat u zoekt of ontdekken wat uw geografische locatie is. Na het maken van een veilige verbinding met de beveiligingslaag krijgt u een nieuw IP-adres uit de VPN Servers die een andere locatie vervangt.

Download VPN Software

De VPN software is beschikbaar voor Windows, Android, Apple, MacOS, Linux, Chrome, Firefox, Opera

Download nu!