VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

 

Advies op maat

Cyberdiga is al sinds 1996 uw specialist op het gebied van automatisering. Wij beschikken over de juiste kennis om u een zo goed mogelijk advies te geven. Ook wordt er altijd gekeken naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. U laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vinden het product dat het beste bij u past. Wij leveren onder andere laptops, bouwen computers naar uw wens, leveren tal van randapparatuur, netwerkproducten en software licenties. U heeft een vraag en wij hebben het antwoord.

Laptop en computer reparaties

Altijd vervelend, een computer of laptop die zo traag is met opstarten of in het gebruik. Bij Cyberdiga kunt u uw computer of laptop afgeven ter reparatie. Wij kijken uw computer of laptop hardwarematig en softwarematig na. Zien wij misstanden dan lossen wij dit op. Als het erg ingrijpend is of er moeten dingen veranderd worden plegen wij telefonisch overleg met u.

Laptop scherm kapot? Dit kunnen wij repareren. Bijna allen laptopschermen kunnen wij vervangen. Kom met uw laptop langs en wij kijken direct wat een nieuw scherm kost.

Andere hardware problemen? Meer geheugen, nieuwe harde schijf, upgraden naar SSD, grafische kaart vervangen.

Nieuwe computer

 Tijd voor een nieuwe computer? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen het beste systeem voor u samen. Speelt u graag spellen of bewerkt u video's? Ook dit is geen probleem. Onze computers worden altijd naar behoefte samengesteld.

Nieuwe laptop

Nieuwe laptop nodig? Voor school of voor werk? Geen probleem, wij hebben altijd een laptop die bij u past. Scholen geven vaak systeemeisen mee waar een laptop aan moet voldoen. Hier kunt u mee langskomen en wij zoeken het voor u uit.

Een degelijke laptop voor de zaak? Wij bieden tal van hoog segment bedrijfslaptops.

Software

Software hoeft niet duur te zijn. Windows en Office licenties kunt u bij ons aanschaffen tegen een lage prijs. Windows 10 al vanaf € 89,-. Wij bieden software voor thuisgebruik of zakelijk gebruik.

Denk aan uw virusscanner. Vandaag de dag is een virusscanner niet meer weg te denken van een computer. Vanaf € 29,50 is uw systeem beveiligd tegen hackers, virussen, malware, adware, ransomware en noem het maar op. Wacht niet en installeer vandaag nog uw versie van onze anti-virus! Ook voor zakelijk gebruik.

Randapparatuur en toebehoren

Scanners, printers, wifi, switch, kabels, pluggen, bluetooth speakers, powerbanks, batterijen, usb sticks, sd kaarten, noem maar op. Wij hebben het. In onze winkel kunt u ervoor terecht. Is het niet (meer) op voorraad, dan wordt het speciaal voor u besteld.