VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Inbraakalarm Schinnen

Inbraakalarm Inbraakbeveiliging AlarmsysteemHet inbraakalarm van Cyberdiga biedt een zo optimaal mogelijke bescherming en houdt rekening met uw wensen. Cyberdiga biedt een inbraakalarm aan met de nieuwste innovaties. Dit inbraakalarm is hèt draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via jouw smartphone worden bediend.

Advies op maat

Cyberdiga maakt geen gebruik van snelle verkopers. Nee, als u bij ons een afspraak maakt krijgt u direct het persoonlijk contact met een van onze installateurs. Onze installateur gaat met u kijken wat de beste opties zijn en legt graag alles duidelijk voor u uit. In een persoonlijk gesprek bij u thuis wordt alles uitgelegd en kunt u al uw vragen stellen.  Natuurlijk is een offertegesprek in Schinnen altijd kostenloos.

Gediplomeerde installateurs

Cyberdiga is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf. Alle installateurs die bij Cyberdiga werken zijn opgeleid en gediplomeerd. Zo weet u altijd zeker dat de installateur die uw inbraakalarm komt monteren ook betrouwbaar en vakbekwaam is. Tevens worden onze installateurs gescreend bij de politie.

Meldkamer

Het inbraakalarm van Cyberdiga is geschikt voor doormelding naar een meldkamer. De meldkamer ondersteund het volgende:

  • Inbraakmelding
  • Sabotagemelding
  • Brandmelding
  • Stroomuitval
  • Lijnstoring (Probleem met internet)
  • Accu laag van centrale
  • Technische meldingen (Overig specifiek)

Onze visie

Houdt de inbreker buiten! Wij beveiligen het lieft buitens huis. Denk bijvoorbeeld aan een omheide achtertuin. Hier kan buitendetectie worden toegepast. Zo heeft de inbreker geen kans uw achterdeur te benaderen. Hij is namelijk al lang gezien en de sirenes gaan af! Er is diervriendelijkheid ingebouwd bij buitendetectie.

outdoor inbraak beveiliging