Gratis meldkamer abonnement tot en met 31-12-2018 bij een van onderstaande kits.

** De aansluiting voor 2019 krijgt u met 20% korting! **

De voordelen van een meldkamer aansluiting:

  • Kwaliteit en adequaat handelen
  • Klantvriendelijke en professionele dienstverlening
  • Waakt 24/7 over uw eigendommen
  • Kan politie aansturen bij geverifieerd alarm

Cyberdiga kan u een inbraakalarm leveren die omgerekend € 1,- per dag zal kosten. Dit is een standaard kit met diverse componenten. Ook wordt er het 2e jaar 1x onderhoud aan gepleegd (mogelijk vervangen van lege batterijen niet inbegrepen). Natuurlijk is deze kit nog uit te breiden met diverse melders en/of apparaten.

U kunt het inbraakalarm aan en uitzetten met de smartphone app. Van deze app krijgt u ook pushberichten ten tijde van alarmmeldingen. Wilt u met uw smartphone app het inbraakalarm bedienen en ook aangesloten zijn op de meldkamer, dan dient u een 2e doormeldmodule te laten plaatsen. De meerprijs van deze doormeldmodule is € 92,-

Standaard Inbraakalarm Kit

Standaard kit

Het Cyberdiga standaard inbraakalarm bestaat uit de volgende producten:

De centrale alarmkast uitgerust met draadloze ontvanger voor maximaal 8 draadloze melders, een netwerkaansluiting en een backup accu voor in geval van stroomstoring. Tevens zit er een stekkeraansluiting bij voor 220v. Ook beschikt dit alarmsysteem over een ingebouwde sirene. Er kunnen maximaal 7 gebruikers worden aangemaakt.

2 Draadloze Magneetcontacten
Deze zijn zeer compact en te gebruiken voor deuren en openslaande ramen. De montage is meestal met bijgeleverd dubbelzijdig kleefband. Ook kan er gemonteerd worden met schroefjes.

1 Draadloze Bewegingsmelder. (Let op: Niet geschikt voor huisdieren.)
Wordt geleverd met een muur/plafond montage beugeltje en kan gehangen worden in een ruimte waar inbrekers het snelste kunnen komen. Denk aan de hal of woonkamer.

1 Bekabeld Codebediendeel (Keypad)
Dit onderdeel van het alarm is altijd bekabeld. Deze wordt vanuit de centrale kast aangesloten. Meestal wordt de centrale kast in de meterkast gehangen waarna een gaatje naar buiten geboord wordt en het codebediendeel gemonteerd wordt.

1 Afstandbediening (Keyfob)
Dit is een handzender waarmee u binnen bereik van uw alarmcentrale het systeem kunt bedienen. U kunt met rood helemaal inschakelen, met oranje gedeeltelijk inschakelen (denk aan een nachtstand waarbij bewegingsmelders niet mee doen bij ingeschakeld systeem, met groen schakeld u het systeem uit.) Deze handzender beschikt tevens over een paniek alarm. Door 3 seconden 2 knopjes tegelijk in te drukken zal er een alarm afgaan.

Dit alles heeft u al voor € 730,-

Uitgebreide Inbraakalarm Kit

cyberdigauitgebreidekit

Het Cyberdiga uitgebreid inbraakalarm bestaat uit de volgende producten:

De centrale alarmkast uitgerust met draadloze ontvanger voor maximaal 60 draadloze melders, een netwerkaansluiting en een backup accu voor in geval van stroomstoring. Tevens zit er een stekkeraansluiting bij voor 220v. Ook beschikt dit alarmsysteem over een ingebouwde sirene. Er kunnen maximaal 50 gebruikers worden aangemaakt.

1 Draadloos Magneetcontact
Deze zijn zeer compact en te gebruiken voor deuren en openslaande ramen. De montage is meestal met bijgeleverd dubbelzijdig kleefband. Ook kan er gemonteerd worden met schroefjes.

1 Draadloze Bewegingsmelder. (Let op: Niet geschikt voor huisdieren.)
Wordt geleverd met een muur/plafond montage beugeltje en kan gehangen worden in een ruimte waar inbrekers het snelste kunnen komen. Denk aan de hal of woonkamer.

1 Draadloos Codebediendeel (Keypad) met proximity lezer.
Dit codebediendeel is draadloos en kan op elke gewenste plaats gemonteerd worden. Tevens beschikt dit codebediendeel over een proximity lezer. Dit houdt in dat u gebruik kunt maken van tags aan de sleutelbos.
De afstandbediening die standaard in de kit zit heeft ook proximity waardoor u een extra optie heeft voor de bediening van uw systeem.

1 Afstandbediening (Keyfob)
Dit is een handzender waarmee u binnen bereik van uw alarmcentrale het systeem kunt bedienen. U kunt met rood helemaal inschakelen, met oranje gedeeltelijk inschakelen (denk aan een nachtstand waarbij bewegingsmelders niet mee doen bij ingeschakeld systeem, met groen schakeld u het systeem uit.) Deze handzender beschikt tevens over een paniek alarm. Door 3 seconden 2 knopjes tegelijk in te drukken zal er een alarm afgaan.

Dit alles heeft u al voor € 795,-

veb erkend

Beveiliging is onder te verdelen in verschillende groepen

  • Alarminstallaties
  • Camerabewaking (Observatie)
  • Brandpreventie
  • Hang- en sluitwerk

 

Alarminstallaties

Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van alarminstallaties. U kunt bij ons terecht voor een alarminstallatie bij u thuis of een bedrijfalarminstallatie. Een alarminstallatie is voor bedrijven een bekabeld systeem. Voor woonhuizen kunnen wij ook draadloze systemen leveren. Rookmelders kunnen op een alarminstallatie voor woonhuizen ook aangesloten worden. Tevens kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van gecertificeerde alarminstallaties.

Sinds 2013 zijn wij een gecertificeerd erkend beveiligingsbedrijf dat is aangesloten bij VEB. Dit houdt in dat wij garant staan voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw alarminstallatie en dat deze conform de VRKI wordt geleverd.

Heeft u interesse in een alarminstallatie, dan komen wij bij u ter plaatse om de situatie te bekijken. Er wordt een PvE (Programma van Eisen) opgemaakt, waarna u precies weet welk risico u loopt en tot welke beveiligingsklassen dit behoord. Tevens de betreffende beveiligingsmaatregelen die daar betrekking op hebben. Daarna krijgt u van ons een uitgebreide offerte.

 

Brandpreventie

Voor brandpreventie hebben wij een samenwerkingsverband met Protecta te Echt. Protecta is leverancier van blusmiddelen en doet herkeuring van blusapparatuur. Tevens kunt u hier terecht voor diverse trainingen.

 

lockmasterHang- en sluitwerk

Voor het betreffende hang- en sluitwerk in verband met de beveiligingsmaatregelen die voortkomen uit een opgemaakt PvE, hebben wij een samenwerkingsverband met SlotenmakerAlarmlijn. Zij zorgen voor al uw betreffende hang- en sluitwerk conform uw risicoklasse.

 

 

 

 

Texecom is reeds jaren één van de meest vooraanstaande Europese fabrikanten van geavanceerde professionele beveiligingsapparatuur. Alle apparatuur wordt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en conform Europese regelgeving. De Premier Elite maakt deel uit van een grotere serie alarminstallaties, welke uiteindelijk doorloopt tot installaties met ruim 600 detectiepunten voor de meest uitgebreide beveiligingsprojecten.

Waarom beveiligen?
Moderne technologie kan uw familieleden, woning en eigendom- men optimaal beschermen tegen allerlei risico’s; inbraak, brand en waterschade, maar biedt ook ondersteuning bij calamiteiten of medische incidenten.
Een professionele beveiligingsoplossing biedt u rust, u kunt vertrouwen op een systeem dat waakzaam is wanneer u dat wenst. Of u nu op vakantie bent, even naar de buren, of gewoon wanneer u van uw welverdiende nachtrust geniet!

Ook geschikt voor u?
Jazeker! Moderne bedieningsmogelijkheden maken een betrouwbare en intuïtieve bediening voor iedereen mogelijk. Ongeacht uw gezinssamenstelling (kinderen, ouderen, slechtzienden) is de bediening gemakkelijke en veilig.

En naast uw woonhuis? Ook voor zakelijke toepassingen kan gebruik worden gemaakt van de Premier Elite beveiligingsoplossing. Zelfs voor grotere panden is een passende oplossing van Texecom beschikbaar, tot ruim 600 detectiepunten en voorzien van door verzekeringen geaccepteerde keurmerken!

Waaruit bestaat de Premier Elite oplossing?
De Premier Elite inbraakpanelen kunnen worden uitgerust met zowel draadloze als bekabelde detectiemiddelen. Dit zijn detectoren welke reageren op beweging in een ruimte, rook detecteren, koolmonoxide meten bij een kachel of geiser, etc. Afhankelijk van het aantal gewenste detectoren kan een ‘Elite 12’ of ‘Elite 24’ worden toegepast, respectievelijk voor 12 en 24 detectoren totaal.

De bediening van het systeem kan op verschillende manieren plaatsvinden, via een pincode, een handzender of zelfs met uw smartphone!

Bij een melding van één van de detectoren, wordt de vooraf bepaalde alarmeringswijze gestart. Deze kan bestaan uit een optische/akoestische alarmgever in de woning, een melding naar uw Apple of Android smartphone of naar een gespecialiseerde meldkamer.

Ook kunt u gebruik maken van digitale camera’s, ter controle en verificatie van alarmmeldingen. De beelden van totaal vier camera’s kunt u via de APP op uw smartphone bekijken!

De Premier Elite maakt gebruik van de modernste digitale technologie. De communicatie met de buitenwereld vindt plaats via uw internetverbinding. Het paneel wordt aangesloten op één van de poorten van uw modem/router en is hierdoor voorbereid op de toekomst.

Systeemveiligheid en kwaliteit Veiligheid is een belangrijk punt, niet alleen vanuit beveiligings- oogpunt zelf, maar ook binnen de gebruikte apparatuur. Er wordt daarom gebruik gemaakt van veilige en versleutelde communicatie, zowel draadloos met de detectoren, als naar de APP en/of de meldkamer. Hierdoor wordt een zeer hoog veiligheidsniveau gewaarborgd.

Ook de toegepaste apparatuur is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle geldende normen en veiligheidseisen.

Draadloze techniek
Binnen het Premier Elite draadloze platform wordt gebruik gemaakt van de zogeheten Ricochet® technologie. Dit is een intelligente 2-weg draadloze techniek, waarbij alle detectoren en het paneel een actieve rol spelen in de communicatie. Iedere detector is een signaalversterker, waardoor op een betrouwbare wijze grotere afstanden kunnen worden overbrugd. Het bereik en veiligheidsniveau is hierdoor groter dan ten opzichte van alternatieve fabricaten. Dankzij de 2-weg communicatie wordt tevens het energieverbruik gereduceerd en is de batterijlevensduur van de detectoren groter.

Verificatie en observatie met camera’s
U kunt gebruik maken van camera’s om in geval van een alarm- melding, of wanneer u dit zelf wilt, beelden te bekijken. Zo kunt u bepalen welke actie noodzakelijk is. Camera’s kunnen bekabelde IP-camera’s zijn, of modellen op basis van WiFi-technologie. Vele gangbare cameramodellen worden ondersteund, wellicht zelfs camera’s die u al in gebruik heeft. Binnen het Premier Elite concept zijn ook verschillende modellen beschikbaar.

‘Cloud’ ondersteuning / APP’s
Alarmmeldingen ontvangt u via de App op uw smartphone, ook wanneer u de App zelf heeft afgesloten, dit wordt push- technology genoemd. U mist hierdoor geen essentiële informatie en kunt snel reageren op gebeurtenissen! De communicatie vindt plaats via uw internetverbinding.

Offerte
Wij kunnen u een offerte op maat aanbieden. Hiervoor komen wij graag vrijblijvend uw object bezichtigen. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan onze winkel. Hier kunnen wij u het een en ander laten zien en uitleggen.
Is er een eis van de verzekering, dan kunnen wij ook een opleverbewijs/certificaat uitschrijven voor uw beveiliging.