Sinds 1996 Persoonlijk contact Advies op maat Service aan huis

Heeft u hulp nodig met uw computer of laptop? Wij komen aan huis en bieden u de computer hulp die u nodig heeft. Of het nou uitleg is of het installeren van randapparatuur zoals een printer of webcam, een storing verhelpen of uw wifi verbeteren. Bij ons kunt u terecht voor al uw computer vragen.

computer hulp aan huis voor ouderenComputerhulp voor ouderen

Tegenwoordig moet alles maar met een app, of email, iets doorsturen via en website. Noem het allemaal maar op. Veelal lopen mensen tegen allerlei problemen en obstakels. Wilt u 1 op 1 contact met uw eigen computerhulp? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u met deze soms ingewikkelde of lastige digitale obstakels.

Betrouwbare monteurs

Al onze monteurs beschikken over een Verklaring omtrent gedrag afgegevens door de Politie. U mag er dus van uit gaan dat u altijd correct wordt geholpen en de monteur correct met uw gegevens omgaat. Er worden nooit gegevens van u bewaart tenzij u hier om vraagt en toestemming voor geeft. Ook eventuele inloggegevens worden niet door ons bewaard. Mocht een monteur inloggegevens voor u moeten aanmaken, dan worden deze op papier opgeschreven. U dient dit zelf zorgvuldig te bewaren.

Neem contact op  Bel 045 400 96 45