Sinds 1996 Persoonlijk contact Advies op maat Service aan huis

Laptops kunnen op verschillende manieren verbeterd worden. Denk aan het laptop geheugen uitbreiden, of een snelle SSD harde schijf inbouwen. Ook het up to date maken en de software opschonen draagt bij aan de snelheid van uw laptop.

Laptop geheugen uitbreidenlaptop geheugen uitbreiden

Heeft uw laptop geheugen uitbreiding nodig? Dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Als u uw laptop in onze winkel aanbiedt, kijken wij welk geheugen door uw laptop ondersteund wordt en geven een passende offerte. Mocht u akkoord zijn met de offerte, dan is meestal met 2 werkdagen de laptop geheugen uitbreiding verzorgd.

Laptop upgrade naar Windows 11

Het kan soms voorkomen dan een laptop de upgrade naar Windows 11 op een of andere reden niet geinstalleerd krijgt. Mocht u dit probleem hebben, dan kunnen wij u hiermee helpen. Wij kunnen de upgrade naar Windows 11 voor u uitvoeren, waarna uw laptop weer helemaal up to date is.

Laptop upgrade naar SSD

laptop ssd schijfEen laptop met een ouderwetse draaidende harde schijf kan naar verloop van tijd traag gaan werken. Dit kan komen door software vervuiling of door de harde schijf zelf. Als een laptop traag functioneert kan een SSD harde schijf een echte boost geven aan uw laptop. Meestal is een upgrade naar SSD een kleine ingreep en zijn uw bestanden 1 op 1 over te zetten. Mocht dit niet werken, dan worden uw bestanden gebackupt en terug gezet nadat de laptop opnieuw geinstalleerd is met de SSD schijf.

 

 

 

Neem contact op